Preturi promotionale firme, institutii, persoane juridice

OFERTA TRADUCERI FIRME

Biroul de traduceri va ofera o gama larga de servicii de traduceri autorizate si/sau legalizate, precum si interpretariat (traduceri orale). Limbile cu care lucram sunt Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, Maghiara sau limbi mai putin uzitate precum Rusa, Ucraineana, Bulgara, Ceha, Slovaca, Norvegiana, Olandeza, Finlandeza, Poloneza, Greaca, Portugheza, Suedeza, Croata, Araba si alte limbi.

Pretul este de 25 RON/pag (cu factura) pentru traduceri pe Engleza si Ge, It, Sp, Fr, Mag, Rusa si intre 30-80 RON/pag (cu factura si chitanta) in cazul limbilor mai putin uzitate. Stabilirea pretului se face de comun acord cu clientul, dar preturile se pot negocia in functie de domeniul de specialitate, de volum si de termenele de predare. In cazul contractelor de lunga durata (6 luni/1 an) cu un flux continuu de activitate, pretul se stabileste fix pentru toate lucrarile la semnarea unui contract de prestari servicii intre firma/beneficiar si prestator.

In cazul traducerilor orale (interpretariat) taxa standard este de 80 Ron pe ora (cu factura si chitanta), dar in cazul unor deplasari ale traducatorului firma se obliga sa achite taxa de transport/cazare plus diurna care se stabileste de comun acord cu clientul.


Legalizare, supralegalizare fara costuri suplimentare

TRADUCERI LEGALIZATE, TRADUCERI CU LEGALIZARE NOTARIALA

Oferim serviciul de legalizare notariala, precum si copii legalizate ale documentelor in limba straine prin intermediul birourilor notariale partenere. Puteti ridica traducerea in forma finala, fara a va deplasa la biroul notarial si fara a achita un tarif suplimentar pentru acest serviciu.

TRADUCERI SUPRALEGALIZATE, TRADUCERI CU APOSTILA CAMEREI NOTARILOR

Oferim serviciul de supralegalizare, care se realizeaza prin aplicarea unei apostile la Camera Notarilor Bihor. Puteti ridica traducerea in forma finala, fara a va deplasa la Camera Notarilor si fara a achita un tarif suplimentar pentru acest serviciu.


Reduceri si servicii gratuite!

Biroul de traduceri apreciaza fidelitatea clientilor sai, astfel incat am conceput diferite oferte si reduceri pentru dumneavoastra.

-Scanarea si tiparirea documentului tradus este GRATUITA!
-Editare grafica GRATUITA!
-Fara taxa de urgenta!
-Pentru clientii fideli se aplica reduceri de pana la 10%. De asemenea, pentru clientii fideli se ofera discount-uri in functie de numarul lucrarilor solicitate in trecut.

Aceste oferte au fost special concepute pentru dumneavoastra, pentru a va veni in ajutor atunci cand aveti nevoie si pentru ca noi apreciem fidelitatea clientilor nostri si consideram ca aceasta merita rasplatita din plin.


www.facebook.com/TraducatorOradea/ www.groupromo.ro


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro