Raluca Bondar

Mi-am inceput activitatea ca traducator autorizat de limba engleza in anul 2010. La primii clienti si traduceri, am realizat ca profesia de traducator implica responsabilitate, seriozitate si perseverenta. Este o profesie solicitanta, motivanta, interesanta prin care am posibilitatea sa asimilez lucruri noi din diverse domenii, sa cunosc oameni noi, sa creez raporturi si colaborari de lunga durata.

Pas cu pas, mi-am inceput meseria, documentandu-ma mult, citind articole de specialitate din diferite domenii si incet-incet m-am pus la punct cu limbajul specializat. Am lucrat atat in timpul programului cat si in afara acestuia.

Facultatatea de Litere pe care am absolvit-o s-a dovedit un avantaj, deoarece am invatat limba engleza aproape de nivelul nativ datorita cursurilor saptamanale unde am avut ocazia sa exersez limba. Am invatat-o metodic si organizat, acumuland limbaj de specialitate.
Dupa 6 ani de activitate, pot sa recunosc ca am o meseria care imi place si care ma provoaca. Imi face placere sa relationez cu oameni noi si sa stau la dispozitia clientilor fideli.

O clientela multumita reprezinta cea mai buna carte de vizita!


www.facebook.com/TraducatorOradea/ www.groupromo.ro


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro