Raluca Bondar - Traducator si interpret

Biroul de traduceri va ofera o gama larga de servicii de traduceri autorizate si/sau legalizate, precum si interpretariat (traduceri orale). Limbile cu care lucram sunt Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, Maghiara sau limbi mai putin uzitate precum Rusa, Ucraineana, Bulgara, Ceha, Slovaca, Norvegiana, Olandeza, Finlandeza, Poloneza, Greaca, Portugheza, Suedeza, Croata, Araba si alte limbi.

TRADUCERI LEGALIZATE, TRADUCERI CU LEGALIZARE NOTARIALA

Oferim serviciul de legalizare notariala, precum si copii legalizate ale documentelor in limba straine prin intermediul birourilor notariale partenere. Puteti ridica traducerea in forma finala, fara a va deplasa la biroul notarial si fara a achita un tarif suplimentar pentru acest serviciu.

TRADUCERI SUPRALEGALIZATE, TRADUCERI CU APOSTILA CAMEREI NOTARILOR

Oferim serviciul de supralegalizare, care se realizeaza prin aplicarea unei apostile la Camera Notarilor Bihor. Puteti ridica traducerea in forma finala, fara a va deplasa la Camera Notarilor si fara a achita un tarif suplimentar pentru acest serviciu.

AVANTAJELE DUMNEAVOASTRA:
tarife convenabile
traduceri profesioniste
seriozitate (termenele stabilite sunt respectate)
comunicare rapida (telefon, e-mail)
elaborarea traducerii in formatul dorit (suport hartie, format electronic, CD, e-mail)
durata de prelucrare a comenzilor foarte mica
lucram si pe Internet (economii pentru bugetul dumneavoastra alocat traducerilor)

Cum procedati?

Trebuie sa contactati managerul biroului nostru, trimitand textul, indicand limba-tinta si termenul ideal de predare. Veti primi o oferta in scurt timp. Pentru a incepe traducerea, va rugam sa ne raspundeti in scris sau telefonic, in timp util, prin plasarea unei comenzi.

Pretul unei traduceri

Va rugam sa ne trimiteti textul pe care doriti sa il traduceti, mentionand cat mai multe detalii referitoare la solicitarile dumneavoastra (limba, formatul, termenul de predare, legalizarea notariala, numarul de exemplare). In stabilirea pretului, vom tine cont de volumul materialului de tradus, limba in care doriti sa fie efectuata traducerea, termenul de predare si colaborarea dumneavoastra anterioara cu biroul nostru de traduceri.

Durata traducerii

Durata executarii comenzii variaza in functie de tipul de text, de limba, de volum. Pentru fiecare proiect termenele de predare sunt convenite de comun acord.

Termeni de confidentialitate

Biroul de traduceri, prin proceduri interne, asigura confidentialitatea documentelor dumneavoastra. Codul deontologic al traducatorilor autorizati presupune confidentialitatea documentelor.

Plata serviciilor

Plata poate fi efectuata astfel:
- cu numerar
- depunere de numerar in contul nostru

Livrarea traducerii

Vom livra traducerea in modalitatea solicitata de dumneavoastra.
Posibilitatile de a intra in posesia ei sunt multiple:
- putem stabili o intalnire;
- un reprezentant al biroului nostru se va deplasa la sediul firmei dumneavoastra;
- pe e-mail;.

Modalitati de trimitere a documentului

Fisierele mai mari de 2M trebuie trimise direct pe adresa de mail.
Daca fisierele au mai mult de 10M incercati una dintre variantele de mai jos:
- incercati sa arhivati fisierele in format RAR sau ZIP utilizand un raport de compresie astfel incat sa ajunga la dimensiunea dorita.
- trimiteti fisierele printr-un serviciu de transfer de fisiere.
- veniti personal cu fisierele pe un memory stick sau CD.Biroul colaboreaza cu traducatori de toate varstele, dar cu experienta, absolventi de facultati si masterate de profil, specializati în diferite domenii care ofera servicii complete de traduceri autorizate si legalizate, interpretariat, subtitrari si traduceri sincron.
Traducatorii care efectueaza servicii de traduceri si interpretariat pentru birou sunt autorizati de catre Ministerul Justitiei si sunt lingvisti certificati, perfect calificati pentru orice tip de traducere, indiferent daca aceasta este tehnica, medicala, juridica, literara sau economica cu inalte calificari si aptitudini terminologice corespunzatoare domeniului de activitate.

Venim la dumneavoastra oriunde in Oradea pentru ridicarea si livrarea traducerilor. Puteti sa ne contactati telefonic sau sa plasati comanda pe e-mail. Va livram traducerile atat in forma tiparita cu legalizare cat si in forma electronica.

Serviciile biroului de traduceri se adreseaza atat persoanelor fizice care au nevoie de traduceri simple, cat si persoanelor juridice ce necesita traduceri autorizate si legalizate, interpretariate, dar si subtitrari si traduceri sincron.

Dovedim profesionalism si competenta deoarece, pe langa vorbirea corecta si fluenta a acestor limbi, cunoastem extreme de bine gramatica si ortografia aferenta, situatii demonstrate de certificatele de competenta lingvistica.

Colaboratorii nostri au semnat contracte de confidentialitate prin care urmarim toate aspectele legate de confidentialitate si probleme de securitate. Toate traducerile raman confidentiale.
Eficienta noastra ca birou de traduceri, combinata cu experienta colaboratorilor autorizati ne recomanda ca parteneri de incredere. Astfel reusim sa castigam clienti pentru colaborari de durata, recomandarile lor fiind o alta masura a calitatii serviciilor oferite.


www.facebook.com/TraducatorOradea/ www.groupromo.ro


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro