Ultimele Noutati

Traducerea documentelor oficiale în UE se poate face acum de traducători autorizați din orice stat din Uniune Cresc contributiile de asigurari ale angajatilor Firmele si PFA-urile nu mai sunt obligate sa isi stampileze documentele Editare grafica gratuita!

Ultimele Evenimente

Seminar PR pentru antreprenori si manageri Ziua internationala a traducatorilor Ziua Europeana a Limbilor

Newsletter

Pentru a primi cele mai noi stiri si informatii va rugam sa va inscrieti pentru newsletter cu ajutorul formularului de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

 

Editare grafica gratuita!

NOU! Program de editare grafica!

GRATUIT pentru orice traducere la solicitarea clientului!
Un rol important in procesarea proiectelor de traduceri il are calitatea formei grafice. Cabinetul de traduceri a dezvoltat o procedura specifica pentru ca documentele traduse sa fie gata de tipar. Conversia documentelor sursa intr-un format editabil text este realizata ireproșabil astfel traducerea pe care clientul o va primi este similara cu originalul, integrand textul tradus în programe de editare grafica cum ar fi: MS Word, PDF, Excel, PowerPoint, Corel, PageMaker, html.

Atentie! Inainte de a solicita un astfel de serviciu ar fi bine sa va asigurati că detineți cel putin fotografiile originale si font-urile care au fost folosite la redactarea documentului original.


Legalizare, supralegalizare fara costuri suplimentare

TRADUCERI LEGALIZATE, TRADUCERI CU LEGALIZARE NOTARIALA

Oferim serviciul de legalizare notariala, precum si copii legalizate ale documentelor in limba straine prin intermediul birourilor notariale partenere. Puteti ridica traducerea in forma finala, fara a va deplasa la biroul notarial si fara a achita un tarif suplimentar pentru acest serviciu.

TRADUCERI SUPRALEGALIZATE, TRADUCERI CU APOSTILA CAMEREI NOTARILOR

Oferim serviciul de supralegalizare, care se realizeaza prin aplicarea unei apostile la Camera Notarilor Bihor. Puteti ridica traducerea in forma finala, fara a va deplasa la Camera Notarilor si fara a achita un tarif suplimentar pentru acest serviciu.


Reduceri si servicii gratuite!

Biroul de traduceri apreciaza fidelitatea clientilor sai, astfel incat am conceput diferite oferte si reduceri pentru dumneavoastra.

-Scanarea si tiparirea documentului tradus este GRATUITA!
-Editare grafica GRATUITA!
-Fara taxa de urgenta!
-Pentru clientii fideli se aplica reduceri de pana la 10%. De asemenea, pentru clientii fideli se ofera discount-uri in functie de numarul lucrarilor solicitate in trecut.

Aceste oferte au fost special concepute pentru dumneavoastra, pentru a va veni in ajutor atunci cand aveti nevoie si pentru ca noi apreciem fidelitatea clientilor nostri si consideram ca aceasta merita rasplatita din plin.


Preturi promotionale firme, institutii, persoane juridice

OFERTA TRADUCERI FIRME

Biroul de traduceri va ofera o gama larga de servicii de traduceri autorizate si/sau legalizate, precum si interpretariat (traduceri orale). Limbile cu care lucram sunt Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, Maghiara sau limbi mai putin uzitate precum Rusa, Ucraineana, Bulgara, Ceha, Slovaca, Norvegiana, Olandeza, Finlandeza, Poloneza, Greaca, Portugheza, Suedeza, Croata, Araba si alte limbi.

Pretul este de 15 RON/pag (cu factura) pentru traduceri pe Engleza si 20 RON/pag (cu factura) la traducerile din Ge, It, Sp, Fr, Mag, Rusa, Ucraineana, Bulgara si intre 30-50 RON/pag (cu factura si chitanta) in cazul limbilor mai putin uzitate. Stabilirea pretului se face de comun acord cu clientul, dar preturile se pot negocia in functie de domeniul de specialitate, de volum si de termenele de predare. In cazul contractelor de lunga durata (6 luni/1 an) cu un flux continuu de activitate, pretul se stabileste fix pentru toate lucrarile la semnarea unui contract de prestari servicii intre firma/beneficiar si prestator.

In cazul traducerilor orale (interpretariat) taxa standard este de 50 Ron pe ora (cu factura si chitanta), dar in cazul unor deplasari ale traducatorului firma se obliga sa achite taxa de transport/cazare plus diurna care se stabileste de comun acord cu clientul.


www.facebook.com/TraducatorOradea/ www.groupromo.ro


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro