Ultimele Noutati

Traducerea documentelor oficiale în UE se poate face acum de traducători autorizați din orice stat din Uniune Cresc contributiile de asigurari ale angajatilor Firmele si PFA-urile nu mai sunt obligate sa isi stampileze documentele Editare grafica gratuita!

Ultimele Evenimente

Seminar PR pentru antreprenori si manageri Ziua internationala a traducatorilor Ziua Europeana a Limbilor

Newsletter

Pentru a primi cele mai noi stiri si informatii va rugam sa va inscrieti pentru newsletter cu ajutorul formularului de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

 

Editare grafica gratuita!

NOU! Program de editare grafica!

GRATUIT pentru orice traducere la solicitarea clientului!
Un rol important in procesarea proiectelor de traduceri il are calitatea formei grafice. Cabinetul de traduceri a dezvoltat o procedura specifica pentru ca documentele traduse sa fie gata de tipar. Conversia documentelor sursa intr-un format editabil text este realizata ireproșabil astfel traducerea pe care clientul o va primi este similara cu originalul, integrand textul tradus în programe de editare grafica cum ar fi: MS Word, PDF, Excel, PowerPoint, Corel, PageMaker, html.

Atentie! Inainte de a solicita un astfel de serviciu ar fi bine sa va asigurati că detineți cel putin fotografiile originale si font-urile care au fost folosite la redactarea documentului original.


www.facebook.com/TraducatorOradea/ www.groupromo.ro


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro