Seminar PR pentru antreprenori si manageri

Marti, 4 octombrie, de la ora 10:00, antreprenorii si managerii bihoreni sunt invitati la un seminar de afaceri in care vor afla cum sa evite cele mai comune 12 erori care le pot afecta reputatia. Evenimentul este sustinut de Radu Turcescu, expert Relatii Publice, la Hotel Double Tree by Hilton. Radu Turcescu are 29 de ani si opt ani de experienta antreprenoriala, este colaborator al Cariere Online, Business24, si Wall-Street.ro.

Participantii la seminar vor mai descoperi de ce clientii nu cumpara produse sau servicii, cum se pot diferentia fata de concurenta sau care este rolul reputatiei in decizia de cumparare. De asemenea, vor afla cele mai simple si mai eficiente metode prin care reputatia unei companii poate creste natural, dar si trei metode simple prin care o companie poate evita sau iesi dintr-o criza de imagine.


Ziua internationala a traducatorilor

Ziua internationala a traducatorilor

In fiecare an, pe data de 30 septembrie, se sarbatoreste la nivel mondial Ziua internationala a traducatorilor, un prilej de a promova standardele profesionale si de a sublinia importanta deosebita a traducatorilor, interpretilor si specialistilor in terminologie in contextul globalizarii.

In 1991, Federatia Internatională a Traducatorilor, sub egida UNESCO, a decretat Ziua internationala a traducatorilor si a ales in mod special data de 30 septembrie. La aceasta data este sarbatorit, astazi, Sfantul Ieronim, traducatorul de referinta al Bibliei din limba greaca, ebraica si aramaica in limba latina, în secolul al III-lea.


Ziua Europeana a Limbilor

Ziua europeana a limbilor este un eveniment organizat anual la data de 26 septembrie, pentru a sarbatori diversitatea lingvistica a unui continent care numara:

-este 200 de limbi europene,
-printre care cele 24 de limbi oficiale ale UE,
-aproximativ 60 de limbi regionale si minoritare,
-dar si multe alte limbi vorbite de persoane provenind din alte regiuni ale lumii.

Ziua Europeana a limbilor a fost introdusa de Consiliul Europei , care reprezinta 800 de milioane de europeni din 47 de tari. Participa numeroase institute culturale si de lingvistica, asociatii, universitati si unitati de invatamant. A fost organizata pentru prima data în 2001, cu ocazia Anului european al limbilor si de atunci se sarbatoreste anual.


www.facebook.com/TraducatorOradea/ www.groupromo.ro


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro