Ultimele Noutati

Traducerea documentelor oficiale în UE se poate face acum de traducători autorizați din orice stat din Uniune Cresc contributiile de asigurari ale angajatilor Firmele si PFA-urile nu mai sunt obligate sa isi stampileze documentele Editare grafica gratuita!

Ultimele Promotii

Editare grafica gratuita! Legalizare, supralegalizare fara costuri suplimentare Reduceri si servicii gratuite! Preturi promotionale firme, institutii, persoane juridice

Newsletter

Pentru a primi cele mai noi stiri si informatii va rugam sa va inscrieti pentru newsletter cu ajutorul formularului de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

 

Ziua Europeana a Limbilor

Ziua europeana a limbilor este un eveniment organizat anual la data de 26 septembrie, pentru a sarbatori diversitatea lingvistica a unui continent care numara:

-este 200 de limbi europene,
-printre care cele 24 de limbi oficiale ale UE,
-aproximativ 60 de limbi regionale si minoritare,
-dar si multe alte limbi vorbite de persoane provenind din alte regiuni ale lumii.

Ziua Europeana a limbilor a fost introdusa de Consiliul Europei , care reprezinta 800 de milioane de europeni din 47 de tari. Participa numeroase institute culturale si de lingvistica, asociatii, universitati si unitati de invatamant. A fost organizata pentru prima data în 2001, cu ocazia Anului european al limbilor si de atunci se sarbatoreste anual.


www.facebook.com/TraducatorOradea/ www.groupromo.ro


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro