Ultimele Noutati

Traducerea documentelor oficiale în UE se poate face acum de traducători autorizați din orice stat din Uniune Cresc contributiile de asigurari ale angajatilor Firmele si PFA-urile nu mai sunt obligate sa isi stampileze documentele Editare grafica gratuita!

Ultimele Promotii

Editare grafica gratuita! Legalizare, supralegalizare fara costuri suplimentare Reduceri si servicii gratuite! Preturi promotionale firme, institutii, persoane juridice

Newsletter

Pentru a primi cele mai noi stiri si informatii va rugam sa va inscrieti pentru newsletter cu ajutorul formularului de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

 

Ziua internationala a traducatorilor

Ziua internationala a traducatorilor

In fiecare an, pe data de 30 septembrie, se sarbatoreste la nivel mondial Ziua internationala a traducatorilor, un prilej de a promova standardele profesionale si de a sublinia importanta deosebita a traducatorilor, interpretilor si specialistilor in terminologie in contextul globalizarii.

In 1991, Federatia Internatională a Traducatorilor, sub egida UNESCO, a decretat Ziua internationala a traducatorilor si a ales in mod special data de 30 septembrie. La aceasta data este sarbatorit, astazi, Sfantul Ieronim, traducatorul de referinta al Bibliei din limba greaca, ebraica si aramaica in limba latina, în secolul al III-lea.


www.facebook.com/TraducatorOradea/ www.groupromo.ro


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro