Ultimele Noutati

Traducerea documentelor oficiale în UE se poate face acum de traducători autorizați din orice stat din Uniune Cresc contributiile de asigurari ale angajatilor Firmele si PFA-urile nu mai sunt obligate sa isi stampileze documentele Editare grafica gratuita!

Ultimele Promotii

Editare grafica gratuita! Legalizare, supralegalizare fara costuri suplimentare Reduceri si servicii gratuite! Preturi promotionale firme, institutii, persoane juridice

Newsletter

Pentru a primi cele mai noi stiri si informatii va rugam sa va inscrieti pentru newsletter cu ajutorul formularului de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

 

Seminar PR pentru antreprenori si manageri

Marti, 4 octombrie, de la ora 10:00, antreprenorii si managerii bihoreni sunt invitati la un seminar de afaceri in care vor afla cum sa evite cele mai comune 12 erori care le pot afecta reputatia. Evenimentul este sustinut de Radu Turcescu, expert Relatii Publice, la Hotel Double Tree by Hilton. Radu Turcescu are 29 de ani si opt ani de experienta antreprenoriala, este colaborator al Cariere Online, Business24, si Wall-Street.ro.

Participantii la seminar vor mai descoperi de ce clientii nu cumpara produse sau servicii, cum se pot diferentia fata de concurenta sau care este rolul reputatiei in decizia de cumparare. De asemenea, vor afla cele mai simple si mai eficiente metode prin care reputatia unei companii poate creste natural, dar si trei metode simple prin care o companie poate evita sau iesi dintr-o criza de imagine.


www.facebook.com/TraducatorOradea/ www.groupromo.ro


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro