1 2

Traduceri autorizate

Traduceri autorizate
Traduceri autorizate

Traducerile autorizate pot fi efectuate atat
in extras cat si integral, in functie de preferintele clientelei. Traducerile sunt realizate de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei.


Apostilare

Apostilare
Apostilare

Prestam servicii de apostilare la cerere, in Prefectura pentru documentele administrative, la Camera Notarilor Publici pentru documente notariale, si la Tribunal pentru documentele emise de Judecatorii, asfel aveti garantia ca toate demersurile pe care le inteprindeti in afara tarii vor avea finalitatea dorita.

Tipuri de documente la care se aplica apostila in Prefectura:
-apostila pe documente de stare civila (Certificat Nastere, Certificat Casatorie, Certificat Deces).
-apostila pe documente de studii (Diploma, Foaie Matricola, Adeverinte).
-apostila pe caziere judiciare (Persoane Fizice, Persoane Juridice).
-apostila pe adeverinte de venit.


Traduceri legalizate

Traduceri legalizate

Traduceri legalizate

TRADUCERI LEGALIZATE, TRADUCERI CU LEGALIZARE NOTARIALA

Oferim serviciul de legalizare notariala, precum si copii legalizate ale documentelor in limba straine prin intermediul birourilor notariale partenere. Puteti ridica traducerea in forma finala, fara a va deplasa la biroul notarial si fara a achita un tarif suplimentar pentru acest serviciu.


Traduceri supralegalizate

Traduceri supralegalizate

Traduceri supralegalizate

TRADUCERI SUPRALEGALIZATE, TRADUCERI CU APOSTILA CAMEREI NOTARILOR

Oferim serviciul de supralegalizare, care se realizeaza prin aplicarea unei apostile la Camera Notarilor Bihor. Puteti ridica traducerea in forma finala, fara a va deplasa la Camera Notarilor si fara a achita un tarif suplimentar pentru acest serviciu.


Editare grafica

Editare grafica

Editare grafica

Un rol important in procesarea proiectelor de traduceri il are calitatea formei grafice. Cabinetul de traduceri a dezvoltat o procedura specifica pentru ca documentele traduse sa fie gata de tipar. Conversia documentelor sursa intr-un format editabil text este realizata ireprosabil astfel traducerea pe care clientul o va primi este similara cu originalul, integrand textul tradus in programe de editare grafica cum ar fi: MS Word, PDF, Excel, PowerPoint, Corel, PageMaker, html.

Atentie! Inainte de a solicita un astfel de serviciu ar fi bine sa va asigurati ca detineti cel putin fotografiile originale si font-urile care au fost folosite la redactarea documentului original.


Interpretariat

Interpretariat

Interpretariat

Biroul de traduceri ofera servicii de interpretariat de calitate din si in Engleza si Romana, atat simultan cat si consecutiv. Un interpret profesionist poate veni la biroul dumneavoastra sau va poate insoti intr-o deplasare de afaceri.

Biroul de traduceri va ofera servicii de interpretariat pentru:
-conferinte
-seminarii
-intalniri cu partenerii de afaceri
-evenimente mondene
-notariate, casatorii la starea civila, delegatii, convorbiri telefonice, tratative comerciale, negocieri, interviuri angajare, alte evenimente.

Conditiile de lucru pentru interpreti
Perioada maxima de interpretare recomandata de biroul nostru de traduceri este de 6 ore pe zi, iar pentru perioade mai lungi, se percepe o taxa peste tariful normal. Toate detaliile vor fi discutate si convenite cu clientul inaintea executiei proiectului.
Timpul se calculeaza incepand din momentul in care interpretul se afla la dispozitia clientului. Pentru deplasarile in afara Oradiei, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea si masa interpretului/ interpretilor in conditii decente.

Conditii:
- programarea se face cu cel putin 3 zile inainte
- se furnizeaza materiale informative
- se asigura transportul, cazarea si masa interpretului in cazul deplasarilor in afara Oradiei


Corectura/colationare

Corectura/colationare

Corectura/colationare

Biroul de traduceri corecteaza, prin intermediul managerului de proiect, fiecare lucrare in parte pentru a se asigura de unitatea si uniformitatea traducerii, dar, suplimentar, puteti solicita efectuarea unei corecturi de catre unul sau chiar o echipa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei din Romania.


Obligatia clientului este de a avea materialul deja tradus pe suport electronic. Tariful care se percepe pentru acest serviciu este de regula de 50% din valoarea tarifului normal al unei traduceri. In cazul in care traducerea primita contine foarte multe erori, ceea ce ar implica modificari majore in text, se va recomanda clientului efectuarea unei noi traduceri de catre traducatorii firmei.

In cazul proiectelor ample biroul de traduceri recurge la corectori si revizori de text specializati in domeniul lingvistic al traducerii pentru a asigura acuratetea limbajului folosit si, mai ales, a traducerii.


Traduceri online

Traduceri online

Traduceri online

Ne puteti trimite documentele in format electronic si le primiti traduse in format electronic sau tiparite (daca e vorba de traduceri legalizate).


Paginare si tehnoredactare

Paginare si tehnoredactare

La cerere, traducerea documentului dumneavoastra poate arata identic cu originalul. Pastram imaginile, schemele, simbolurile, formatarile si schimbam doar limba.


Subtitrari

Subtitrari

Subtitrari

Biroul de traduceri ofera servicii de subtitrare de calitate din si in Engleza si Romana, DVD-uri, filme, seriale tv si documentare etc.


1 2
www.facebook.com/TraducatorOradea/ www.groupromo.ro


Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro